bugün

akay kavşağının trafiğe kapatılması

meclisin köşesinde bulunan akay kavşagının, konuda adı geçen kavşak çankaya belediye sınırları içinde olmasından dolayı, plansız yapıldıgını iddia edip mahkemeye başvurması sonucu, mahkemenin verdigi yürütmeyi durdurma kararıdır, mahkeme kararı ile kavşak trafige kapatılmıştır ve eski haline döndürülmesi talep edilmiştir, mümkün müdür? hayır mümkün de degildir gereklide degildir çünkü o kavşak çankaya trafiginin ana dagıtım noktasıdır.olan ne mi? olan chp siyasetinin mahkemeler eliyle yürütülmesinin bir sonucudur, sanırım melih gökçekte bunun anlaşılması için çabalamaktadır.

not: kör faşizm bu olsa gerek dedirten durumdur, kör faşizm kısaca merak edenler için şudur ki, kendi destekledigi siyasi hareketin karşısındaki harekete mensup bir kişi asla iyi bir şey yapmaz, konu ne olursa olsun bu böyledir onun yaptıgı yanlıştır, o ordan inmekle kalmamalı istaiklal mahkemeleri yeniden kurulşup orda hizmet ürettigi için idam edilmeli, kör chp yobazlıgı budur işte.

akay kavşagından belki hiç geçmemiş bünyelerin burada çırpınmaları ayrı konu tabi, orası kördügüm bir kavşaktır, nasıl bir çözümü vardır chp nin hayatta itiklal mahkemesinden başka ne gibi bir icraatı vardır, yok tabi ki aynı duygu ile ülke içinde sürekli düşmanlar üretmeye darbeye tezgah hazırlamaya devam ediyor bu zihniyet, gerekirse pkk yada sahip çıkabilir, örnekse hsyk.

melih gökçek in bütün yaptıgı kavşakları mahkemeye vermiştir chp, elbette uygulanamaz yasaklar getirmiştir arka bahçe uygulamaları, ama bununda bir gına getirmesi hali yok mudur, bir insan neden mahkeme kararına uyuyorsun diye eleştirmekte chp li tipi faşistlere yakışır ancak.