bugün

sözlük yazarlarının itirafları

5 kilo verdim lan sözlük. az buz değil. açlıktan bayılma durumuna gelerek verdim bu kiloları. biliyorum sağlıksız ama yapabilecek başka bir şey yok. zira öyle bir metabolizmam var ki hayvancık "ay çalışsam mı, ay yine yemiş bu bişeyler yakmasak olur mu hacı" gibi cümleler kurabilcek kadar tembel ve yavaş. neyse konumuza dönersek 5 kilo daha vermem gerek sözlük. ama ben-bak acıma nolur- yaklaşık 2 aydır ekmek kırıntısı yememiş bir diyetzedeyim. sözlük 2 aydır tost yemedim, patates kızartmasının kokusunu bile unuttum, makarna pilav saymyorum bile, şekerin rengini hatırlayamıyorum, yağınkini çıkarıcam ama tam da olmuyor. o derece fenalardayım sözlük.

bak aç mısın de, yo değilim. sebzedir meyvedir geçiştiriyoruz bir şekilde ama, lahmacun, kurabiye, kek, börek, kebap, taze ekmek, baklava, künefe, hamburgerler falan tabak tabak süzülüyor önümden sözlük. benim elimde şu bisküvi kisvesi altında satılan samanlardan var bu arada. sözlük o kadar kötü durumdayım ki o samanları bile seviyorum, duygusal bağlar kurduk zamanla. sanki sadek dostlarım gibi bakıyorum onlara. ah sözlük ah, annem de kaşarlı köfte yapmış ayıptır söylemesi. dur lan ne ayıbı, karşımda löpür löpür götürüyorlar söylemesi mi ayıp olucak ya? sözlük o kokuda insan nasıl kabak yer ben sana soruyorum ha.

bu entariyi de sırf içimi dökmek için yazdım. hiç bir amacım yok. şimdi canım çükülata istiyor sözlük.

not:ulan metabolizma, ağzını burnunu kırıjam senin.

not2:ya sandviç falan da mı yasak be sölük, şöyle diyet peynirli olsa? hı ne olmaz mı? öff tamam kapatıyorum öpt kib bys cnim.