bugün

3 mayısın intikamı dh den alınacaktır

garip bir kampanyadır. aylar sonra bana sözlüğe bir şeyler yazdırtmıştır.
donanım haber dostu bol olduğu kadar düşmanı da bol bir foruma sahiptir. sözlüğü darma duman eden cihanistan'ın "ehehe ben donanım haber'denim" demesi illa onun forumda aktif dolaşan bir üye olduğunu mu gösterir? forumda daha önce uzaklaştırılıp da donanım haber'i sanal aleme rezil etmeye çalışan biri olup olmadığı ne malum? aramızda ne kadar sazan var bunu da görmüş olduk böylece.
ikinci olarak, donanım haberde bu saldırıyı destekleyen çoluk çocuk olarak nitelendirilebilecek üyeler elbette vardır ama foruma saldırı çığırtkanlığı yapanlar bilmelidir ki cihanistan'a destek sadece forumdan değil aynı zamanda sözlüğün kendi içerisinden de gelmiştir. sözlük dışından olduğu gibi sözlük içinden de bu elemanı gaza getirici tanımlar yazanlardan, yazdığı küfürlere artı oy verenlerden ve sözlükte zamanında bu olaylara müdahale etmeyen yöneticilerden intikamı kim alacak?
ettiği küfürlerin hesabı mahkemede sorulacak diyen ve etik dersi verenlerin forumda üyelikler alıp küfürler saçmaya başlaması sizce de bir çelişki değil mi?
güncel Önemli Başlıklar