bugün

trakyalıların çoğunun yobaz olması

öncelikle demokratik bir ülkede yaşayan insanlar olarak bizim oy verdiğimiz parti haricindeki partilere oy verenlere herhangi bir sıfat yakıştırmak başlıbaşına yanlış bir harekettir. herkes kendi özgür iradesi ile dilediği partiye oy vermekte serbesttir.

zamanında çokça tartışılmıştır. hatta çobanla profesörün oyu nasıl eşit olur diye gündemler de yaratılmıştır. demokrasilerde çobanın, profesörün, fahişenin, imamın, meyhanecinin, kerhanecinin, hırsızın, arsızın, vergi rekortmeninin, vergi kaçıranın, vatan severin, vatan haininin.. herkesin bir oyu vardır.

seçim sürecinde aktif olarak piyasada olan biri olarak söylüyorum ki trakya'da öyle seviyeli ve karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bir seçim oldu ki, adaylar seçim yürüyüşlerinden sonra hep beraber aynı ortamlarda dinlenip çay içtiler ki bunu görsen işte demokrasi budur dersin..

şunu da yine trakyanın muhtelif bölgelerine gidip gelen biri olarak birinci ağızdan söylüyorum ki değil karşısındaki insanın verdiği oydan hesap sormak; burda insanlar birbirine hangi partiye oy verdiklerini bile sormazlar.

edit: alkolden'dir diyen cancağızlarım.. bunu alkole bağlıyosun ama ya kalkıp da biri sana belki de alkolden değil de balıktandır. bak bütün sahiller nereye oy vermiş derse ne diyeceksin. ha ben demedim bak yanlış anlama e mi?
güncel Önemli Başlıklar