bugün

cüneyt özdemir

youtube hayatına girdiği ilk zamanlar da, sanıyorum kaynak arayışı içerisindeydi. sanıyorum çünkü, yayınlarını izledim ve onlar üzerinden çıkarım yapıyorum.

1-ekşi sözlüğün sahibinin karısını (alex) kanalında muhabir yaptı. bir süre sonra alex kayboldu. o döneme kadar sürekli ekşi sözlüğün reklamını yapıyordu. sonra aralarına kara kedi mi girdi ne oldu bilinmez. sesi kesildi. hatta bu konuyu ekşi sözlükte yazdıktan sonra muhtemelen kanzuk tarafından sözlükten uçuruldum. kimseye hakaret etmeden yazdığım yazı sonrasında uçuruldum. o dönemler aralarındaki organik bağ güçlüydü.

2- sezgin baran korkmaz yurt dışına kaçtığı zamanlar onunla ilgili bir anısını anlattı. anlattıklarına göre; sbk buna haber kanalı için teklif yapmış ama bu kabul etmemiş. burası çok flu bir alan.
bana göre; o dönemler cüneyt kanalı için gelir arayışı içerisindeydi. etrafa haber yayıyordu ve sbk da buna yeşil ışık yakmıştı. sbk ile olumsuz haberler gündeme çıkınca ortaklık başlamadan bitti.

3- bu olaydan kısa süre sonra, kendisine gazeteci diyen adem metan diye birisi ortaya çıktı. bunun yayınlarına çıkmaya başladı. cüneyt bir yayınına bunu çıkarttı ve "senin sayende bu stüdyoyu kurduk" gibi bir cümle kurdu.
adem metanın kime yakın olduğu ve kim tarafından desteklendiğini hepimiz biliyoruz herhalde. bununla köprü görevi gördü ve win-win şeklinde bir ortaklıkları gelişti. bir nevi taşeron şeklinde görev yapıyor olabilir.