bugün

özgür özel

https://www.cumhuriyet.co...-aciklama-yazilan-2142832

bir de chakar'ın elini öpmüş. wow ne kadar da kürtçü aman demoğratik, çağdaş, özgürlükçü, eşitlikçi bir salon beyefendisi.

bir takım oluşumlarla tehlikeli ilişkiler içinde bulunup seçim biter bitmez burdayım be burdayım diyerek sadece koltuğunu düşündüğünü gösteren kılıçdarla da, balıkçılarda aday olmaması istenen eski tas eski hamam imamsonla da, seçim sonrası kılıçdar'ı eleştirenlere saldıran ama sonrasında papağan gibi değişim değişim diyerek kılıçdar karşısına aday olan ve selam göndermede yarışan güvenli liman özgürle de olmaz. chp'de ne değişim ne de parti içi demokrasi var. bunların sağlam bir tokat yemesi gerekiyor.

belediye seçimlerinde kaybedeceğini bilsem bile zafer partisi adayına oy vereceğim. akp'nin de çıkarcı ve yaptığı her şeyin altında kötü niyet olduğunu düşünen biriyim. buna rağmen chdp ile başa baş gittiklerini düşünürsem cumhur ittifakının adayına oy vermeyi düşünüyorum. şu anda önceliğim muhalefetin düzelmesi. hala akpli iftirası atan aşağılık kürtçüler önümüzdeki yerel seçimlerde görecekler önceden kime oy verdiğimizi.