bugün

seks yapmak için evlenen türk erkeği

zoruna giden karşı cinsin maldır diyeceği erkektir. biz etten ibaret değiliz de der. erkekteki asıl maksat elbette ki budur, zina diye büyük bir günah var. ha bu ilişkide görevin işlevin bu sanıyorsan bir sorgula kendini. iki tarafta da ilk amaç bu olmalı ki ilişki daha da tatlansın. tabi günümüzde kimin eli kimin götünde belli olmadığı için, önüne gelenle yatılıp kalkıldığı için maldır diyorlar.

edit: '' seks yapmak için, duygusuz, sevgisiz yapılmış evliliklerin en büyük sorunu nedir biliyor musun kardeşim? mutsuz çocuklar.. bu çocuklar büyüdüklerinde de mutsuz ebeveynler oluyorlar. sırf günaha girmeden sevişmek için masum hayatların günahına girmek zoruma gidiyor evet, doğru. ''

babanla anan çok mu mutsuzdu? dedenlere çok şikayet ediyorlar mı mesela? kaç kez boşandı dedenler? yahu bir geçmişine bak, bir ailene bak. senin dinin ne diyor bir ona bak. evlilik imanın yarısını kurtarmaktır diyen bir peygamberin var senin müslümansan. dön bir çevrene bak, herkes önüne gelenle yatıp kalkıyor. dönmüş burada mutlu çocuk diyorsun. sana mutlu çocuklar, çocuk.
güncel Önemli Başlıklar