bugün

pkk nın kaçırdığı 13 görevlinin şehit edilmesi

Pkk denilen oç örgüt tarafından 2015 civarı kaçırılan 13 polis, asker, jandarma ve mit görevlisinin, tam 6 yıl sonra pençe 2 operasyonu sırasında infaz şeklinde şehit edilmeleridir.

Sürekli sivil vatandaş denilse de, bu genç evlatlar polis, asker, jandarma ve mit görevlisi idi, yani sırf bu sebeple kaçırılmışlardı.

Şimdi burada 6 yıldır kendi evlatlarını kurtaramayan devlet yetkililerine mi, 53 tane şerefsizi geberten ama 13 tane rehineyi de kurtaramayan güvenlik güçlerimize mi kızayım bilemedim.

Bi düşünün, evinizden biri, kocanız, evladınız, babanız, bu oçları tarafından rehin alınıyor ve tam 6 sene onlardan haber alamıyorsunuz. Bu süre zarfında oç öcalan ve pkk paçavrası önünde silah zoruyla röportaj vermek zorunda bırakılıyorsunuz. Kimi otobüsten kaçırıldı, kimi eşinin ve evlatlarının yanında. 1 dk bi hayal edin, onların yerinde olduğunuzu ve yaşadığınız tramvayı.

Sonra bu pkk şakşakçısı hdp'yi övenler, sempatik gösterenler çıkar karşımıza. Az değil. Tam %12 civarında oç yaşıyor ülkemizde, ve onların 18 yaş altı piçleri. Topunuzun sülalesini s.keyim.

https://www.milliyet.com....ikleri-belli-oldu-6431093

https://www.trthaber.com/...-harekati-556222.html/amp
güncel Önemli Başlıklar