bugün

25 ağustos 2020 paok beşiktaş maçı

Öncelikle Ersin destanoğlu Kazanımı için Beşiktaş’ın uzun yıllar kaleci problemi olmayacağını rahat söyleyebilirim. Sözlükte başlığının ilk girdisini yaptığım ve paok maçı için de kilit olacağını yazdım şimdi de arkasındayım.

Gelelim hazırlık kampından bu yana olan bitenlere...

Oyuncuların 5 i Güngören de, 5 i nevzat Demir’de, 5 i stadyumda çalışan takım 2-3 tane covid pozitif futbolcusu olunca durum böyle oldu.

Bahane mi? Değil elbet.

Transfer döneminde geç kalınmışlık ve hazırlık maçı organize edilmemesi bugünün 30 dakikalık özeti oldu.

Paok’un diri ve ısıran futboluna, defans hattının %80 inin yeni olduğu gerçeği eklenince öylece baka-kaldık. Tak tak adamlar 3 tane gol buldu.

Lensi defans hattında eleştirmiyorum. Douglas a da allah affetsin. Kardeş sen nerdesin? Olmayacaktı da Nur çebi Başkan, sen neden Sergen in listesine sadık kalmadın? Fatih Aksoy u Alanyaspor a verdiğiniz de vicdanınız sızlamadı mı? Bugün Fatih maçta olsa ilk 30 dakika Wellington ve oliver a rağmen farklı olurdu.

Wellington dostum sen hayırdır?
N skala siz hayırdır lan?

Hiç olmasan geçen seneyi 5.i bitiren takımdan geldiniz, böyle amatörlük olur mu?

Boyd.

Arkadaşım sen ilk yarının son dakikası deplasmanda öyle bir pozisyon bulacaksın ve harcayacaksın? Maç 3-1. Fark bire inse 2.yarı her şey başka olacaktı.

Sergen hoca mental olarak şampiyonlar ligini istememiş. Bunu net anlıyorum. Biliyor ki gruplara kalsak ne yapacağız?

Ama bu lensi sağda oynatma hakkını vermez. Necip, dorukhan o bölgede oynayabiliyorken bu varyasyonla boyd yerine lensi de sağ açıkta oynatabilirdin.

Neyse bu akşamın kazanımları dorukhan, Oğuzhan, mensah ve ersin sevindirici tarafı.

Ben olsam layiçi ve douglas ı artık antrenmana bile almam. Böyle bir sorumsuzluk olmaz.

Larin e de değinmek gerekirse doğru koşu, doğru vuruş ile golünü atsa da bu adam tek forvet çok zor oynar. Zulte waregem de başarılı olmasının nedeni çift forvet oynamasıydı ki bugün umut girdiğinde top alıp top vermeye başladı..

Beşiktaşımın çok fazla yol katetmesi gerekiyor.. net 3-4 transfere ihtiyaç var.
güncel Önemli Başlıklar