bugün

kuran ın bilimsel mucizeleri

Bozuk bir saat bile günde 2 defa doğruyu gösterdiğinden dolayı hiçbir şey mucize değildir zira karanlık derken ne dediği anlaşılmamaktadır ancak buna rağmen her bilimsel veriye bu zaten kur’an’da vardı diyen tipler bilimsel bir gelişmeyi de buna bağlamıştır. Bugün bilim değişir, olur da 20 sene sonra hayır çocuk 4 aşamadan oluşuyormuş dese ne cevap verecekler gerçekten merak ediyorum zira böyle örnekler yaşanmıştır tarihte. Habertürk’te şu islam felsefecisinin programında örneğini görürsünüz ismini hatırlayamadım.

Su indirmeyi de mucize saymak ne bileyim hahaha. Eşler konusuna gelecek olursak, bazı erkek ağaçlar dişiye dönmektedir. Bunu düşündüğümüz zaman bu ikişer eş yarattık konusu bilimsel olmamakla birlikte zaten tohum mantığından anlamam zor değildir bazı bitkiler tohum vermez bazıları verir en büyük örneği de marijuana’dır. Ancak bilim islam gibi işlemez sayın arkadaşım. Öyle evet ağaçlar çift cinsiyetidir demekle olmadığı için bilim 100 yıl önce bunu altı çizili olarak vurguluyorum bilimsel olarak ispatlamıştır. Zira dünyanın da evrenin merkezi olmadığı 2500 önce biliniyordu ama ispatlanamadı, ispatlanmamış şey bilimsel değildir. Aynı zamanda her ağacın erkeksel ve kadınsal üreme kısımları vardır ve bazı ağaçlar cinsiyet değiştirir. Gingko, kiwi, ve willow ağaçlar sadece tek bir cinsiyetin özelliklerini yansıtır bu da toplamdaki bitki türlerinin %5’ini oluşturur. Öte yandan çoğu ağaç hem erkek hem kadındır. Ve dediğim gibi bazıları cinsiyet değiştirir.

https://www.google.co.uk/...tory/do-plants-have-sexes

Aşılayıcı rüyalar olayını müslümanlar dışında kimse konuşmaz o yüzden komik buluyor ve cevap vermiyoruz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz neresi bilimsel anlamadık *

Yasin 40: için ise görünen köy kılavuz istemez diyorum. Araplar çölde gece ve gündüzü yaşadığı için güzel masat anlatmışlar. 6 ay geceyi yaşayan kutuplar için bir şey diyememişler. Diyeceksin ki orada da gece ve gündüz aynı anda olmuyor ama zaten bu mümkün değil ki bunu bilmek için kur’an okumaya gerek yok hayvanlar bile biliyor gece ve gündüzü. Ayı kış uykusuna yatıyor. Kaldı ki ayın ve güneşin birbirine çarpması ne alaka ve 1600 yıl önce gece ve gündüz ay ve güneş yok muydu da bunu 1600 yıl öncesine bağlıyorsun? işte müslümanların bilimselliği de bu kadar oluyor sjsjsjeje ki

Notuna ek olarak mucizevi bir şey yoktur her şey sudan gelmiştir diyen Thales ve atomdan bahseden democrritus da birer tanrıdır. Zira onların devri kur’an var olmadan 1000 sene öncedir ve kara cahil dönemdir adamlar 850 tanrıya inanıyordu haha.

Lütfen saçma ayetlerinize bilimi alet etmeyin.