bugün

damat hobbit pasa

kendisini tanımam etmem, vallahi alakam yoktur. bir tek fenerbahçeli olduğunu bilirim o da o kadardır.

takım tutmak evet çok güzel bir şey. fanatizm de başkasına zarar vermediğiniz sürece iyidir hoştur. bu sözlükte artık eskisi kadar* yazmıyorsam, abuk subuk başlıkların ve fanatizmin insanları tahrik etmeye yönelik şekilde kullandıldığı entrylerin bulunması başlıca sebeplerdendir.

kendisinin entrylerini zaman zaman tebessümle okuduğum da olmuştur. takımına gönülden bağlı olduğu bellidir. güzeldir de aslında takımına gönülden bağlı olmak. peki takımına gönülden bağlı olan herkes ağzını açıp karşı takım taraftarlarına giydirmeli midir? kesinlikle hayır. herkes işine bakmalı, diğer takım taraftarlarına tabiki ara sıra takılmalı, ama temelde çizgisini bozmadan, ne yapıyorsa seviyeli bir şekilde yapmalı.

nisan 2006dan beri bu sözlükteyim, nisan 2007den beri ara sıra yazıyorum ve o zamandan bu yana da yazdığım entrylerin büyük çoğunluğu fenerbahçeyle veya maçlarla ilgili. durup düşünüyorum ara sıra. ya çok usturuplu geçiriyorum geçirdiğimde, ya da yüksek yerde tanıdıklarım var da ben bilmiyorum!

ama bir şey var söylemeden geçemeyeceğim ki bu sözlükte de böyledir normal hayatta da;
söz konusu fenerbahçe olduğunda, başlığa genellikle rakip takım taraftarı olan yazarlar hücum etmekte veya konu fenerbahçe olduğunda hep rakip takım taraftarları atıp tutmakta. sonra fenerli birisi kalkıp bişi söyeldiği zaman hurra herkes üstüne çullanıyor. bu konuda fenerbahçeli yazarlara hak veriyorum.

neticede gidene gel, gelene git denmez. bırakmayı seçmiştir, kendi tercihidir. saygılar.