bugün

nasuhi güngör

az önce ülkemin kafasını toprağa sokan kısmından dert yanmıştım.

neyse tivitır denen kuş ile biraz dolanayım dedim. benim ülkemin esprili gençleri bakalım ne şov yapmışlar diye bakayım dedim.

emre erciş isimli arkadaş o sıralarda tayyip erdoğan'ın kızını üniversiteye yazdırmak için temmuz ayonda amerika'ya gittiğini gösteren bir haber paylaşıyor. erdoğan'ın kızının amerika'da okumasının sebebi ise baş örtüsü imiş. öyle yazıyor emre arkadaş.

lan bu muhabbeti duyunca aklıma hep bahçeli geliyor. oğlun da mı baş örtülü diye sormuştu haha. eskiden komik adamdı.

neyse işte 10'a yakın tivit atıyor arkadaş. bir şekilde lideri olarak gördüğü adamı savunuyor. bunu normal karşılarım. sonuçta bu dünya çıkar üzerine kurulmuş. bahsettiğim bu dünyayı uludağlı piçler anlamıştır eminim * .

neyse alt taraflara doğru bizim türk genci acaba neler söylemişler bu arkadaş ile alakalı bakayım dedim. işte savunan öyle diyen böyle diyen.

orada bir arkadaş takıldı gözüme.

sayın cumhurbaşkanı adayı muharrem ince'ye hitap ederek ' sayın muharrem bey bakın kanıt olarak gösterdiğiniz yazar bile yazdıklarının yalan olduğunu söylüyor. demek ki sizi çok feci trollemişler. ne cevap vereceksiniz acaba ' diye büyük resmi çözdüğünü gösteriyor.

sonra duruyorum. oturmuşum odamda düşünüyorum. bu gençlere mi emanet bu ülke ?

adamın yalan söylemesi. kendi kendini yalanlaması hiç sorun değil. sadece inandığı veya oy verdiği adamın o yavşak denen feto ile alakası olmadığı için sevinmesi önemli.

tabi kendi kendini yalanlayan bir cumhurbaşkanımız var. kendi söylediğini bir hafta sonra yalanlıyor. buna siyaset diyoruz. olur diyoruz. çünkü başka bir şey der isek ya içeri alınıyoruz ya vatan haini oluyoruz.

neyse nasuhi sen de ileride kahraman olursun be. kimler bu ülkede vatan haini iken kahraman oldu. sen de olursun. çocukların ileride utanır senin halinden diyeceğim de bu ülke insanı kurtuluş savaşında emperyalistlerin maşalığını yapan imamları bile kahraman ilan etmiş. sen mi olmayacaksın.
güncel Önemli Başlıklar