bugün

yalı spor

bir adet t shirt alma hatasında bulunduğum firma. t shirt geldi, denedim sadece bir kez. daha fazla neden denenir ki zaten t shirt olmaz ise olmaz değil mi?

bedeni büyük geldi, iade ettim. bu olaylar 1 haftalık bir süreçte meydana geldi. siparişi erkenden gönderdiler eyvallah. istediğim ürün geldi eyvallah. iade etme sürecimde de sorun yaşamadım karşı ödemeli gönderdim ürünü eyvallah.

ta ki 3 gün önce iade için gönderdiğim ürünü, iade alamayız diye aradıkları bugüne kadar.
sebebini sordum, üzerinde aşırı parfüm kokusu var imiş?!

ulan bir kez denedim çıkardım koydum, etiketleri dahi duruyor üzerinde, beni neyle suçluyorsunuz siz etiketli etiketli mi giydim bu ürünü ben diye sordum, ilgili departmana aktarıyorum diyerek kaçtı telefondaki bayan.

ulan departman diyor bir de, sanki başıma vakko mağazası!

aktarıldık, eyvallah bir adet gençten bir çocuk, muhtemelen yanında idi beklemeye aldılar beni kurumsal bir kimlik verme edasıyla. açtı eleman telefonu buyurun beyefendi dedi.

dedim böyle böyle mevzu bu siz beni neyle suçluyorsunuz o kadar ucuz bir insan mıyım lan ben dedim elemana.

-efendim, iade departmanımız da ki kişiler yoğun parfüm kokusu olduğundan ötürü kullanılmış ürünü iade alamayacaklarını belirttiler dedi.

dedim, bana bu departmanda ki kişilerin kokuyu ne ile test ettiklerini, yetki belgelerini, bu iş için almış oldukları eğitimlerin katılım belgelerini, sertifikalarını her ne haltları var ise yollayın resmi yazı ile! k9 köpeğimi bunlar !! ben hayatımda parfüm kullanmamış insanım parfüm kokan t-shirt ü iade alamayız diyorsunuz ?!!* bir kere giymiş olduğum t-shirt ün neresi ne kokacak? ben nereden bileyim siz sıkmadınız parfümü?!! etiketi duruyorsa ürünün, iade alacaksınız bu kadar net bu olay! tüketici hakem heyetine şikayetimi bildireceğim avukatım aracıyla, gerekirse sizden de tebligat yolu ile istediğim belgeleri alacağım. uğraşacağım hepinizle dedim.

ısrarla ismimi soruyor telefondaki kişi, söyledim sonunda numaramı aldı tamam ulaştıracağız bu belgeleri dedi bana. nereye yollayacaksın dediğimde telefonla aranacaksınız dedi.

yarın ilk işim kaymakamlığa tüketici hakem heyetine gidip, dilekçe dolduracağım. avukatıma da vekalet vereceğim bu iş ile ilgili.

böyle soysuz, böyle lakayit, böyle basit ucuz bir firmadır kendileri.

siz siz olun, önünden geçmeyin. aha bu da burada dursun.