bugün

mimar sinan meslek lisesi

Bornovaya bağlı açıkta kalmış ameleleri toplama kampıdır meslek lisesi adı altında

bornova mimar sinan anadolu teknik, teknik meslek ve endüstri meslek lisesinden bahsetmek istiyorum ama sayfalara sığmaz bir çınardır bu okul.

bünyesinde bir çok amele barunduran bu okul (ben de onlardan biriydim) ameleleri adam etmeye çalışan bir terminatör öğretmen kadrosuyla faaliyettedir.

kısaca okulun çalışma prensibine değinecek olursak. her zorlukta hayatta kalabilecek iş gücü sağlamak ülkeye. yani ölmeden mezun olmalısınız.

ben oldum. benim game over programımı sildiler, hayata karşı daha bir dik duruyorum. gerçi ne kadar dik durursanız durun sizi s.ken yine hayat oluryor ya neyse.

bu okuldaki kızları sormayın zaten. az sayıda oldukları için miss model of the cillop birincisi zannederler kendilerini. çirkin şeyler bak hatırladıkca miğdem kalkıyor.

bir de bu okuldan mezun olmak isteyen arkadaşlar son sene kendinizi dövdürün komalık. sonra anne ve babanızla şikayete gidin. benim 4 tane 1 im vardı ama teşekkürle bitirebileceğim kadar yükseltilmişti notlarım. saygılar amele lisesi gençliği