bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Gün itibariyle sözlüğü bırakıyorum. Aslında dün bırakmıştım ama bir aksilik çıktı, siyasi entryleri silmeden bazı yerlerde düzeltme yapmadan bir kaç kişiye veda etmeden ayrılmak mantıklı bir eylem değildi.

Burada güzel günlerim oldu. Yani çok insanla muhabbet ettim, dertleştim,dertleştik. Buranın şöyle güzel bir yanı var: beklenti yok karşıdaki insandan, bir önyargı yok, birine mesaj atıyorsun ve sana cevap veriyor, kim olduğunu bilmiyor ne iş yaptığını, sadece mesajına cevap veriyor, içtenlikle. Bu çok iyi bir şey, beklentisizlik... O yüzden burada muhabbet ettiğim herkese teşekkür ederim. Çoluk çocuk yaşlı genç herkes dahil.

Daha önceki hesabımı silmiştim, normalde 3-4 yıldır yazarım burada. Diyorum ya burası samimi bir yer. Daha önce hiç arkadaşım olmadı, muhabettim de olmadı kimseyle doğru dürüst. Öylece sap gibi geldim gittim.

Kısa bir ömrüm var gibi geliyor. Dün sonuçlar, raporlar çıktı. Akciğer kanseriymişim. Neyse buraları geçelim. Gerek yok yazmaya.
Birikmiş param var biraz. 200 bin tl cik...bu kadar çalışmamın inşaatlarda sürünmemin karşılığı: 200 bin tl. Aslında bu paranın nereye gideceği belli: hastane masrafları ameliyat falan filan. Ama istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Şu hayatta inanın küçük bir memur olup güzel bir yuva kurup gül gibi geçinip gitmek dışında hiçbir şeyi tam olarak istemedim..

Bu parayla sanırım kimsenin olmadığı bir yere gideceğim, küçük bir sahil kasabasına. Balık tutarım, saz çalarım, kitap okurum, denizde yüzerim, yıldızları incelerim geceleri. Türkü söylerim. Yaparım bir şeyler. Sonra para biter, kanser de iyice ilerler..sonrası mı ? Sonrasını bosverelim.

Hepiniz saglicakla kalın.
güncel Önemli Başlıklar