bugün

9 temmuz 2008 amerikan konsolosluğu na saldırı

yapanlarda beyin,akıl gibi organların olmadığını, varsa da çalışmadığını gösteren saldırı.
yahu kardeşim bu kadar mı gerizekalısın ki önceden civarda keşif bile yapmıyorsun?
o kulübedeki camların kurşun geçirmez olduğundan bile haberin yok.
hadi kapıdaki birkaç polisi vurdun içeriye nasıl gireceksin iki tane çelik kapıyı aşıp?
hadi girdin içerde yaklaşık 50 tane amerikan deniz piyadesi var, onlara karşı ne yapacaksın?
hadi farzedelim polat alemdarsın, onları da hakladın içerdeki kapıların hepsinde elektronik güvenlik sistemi var nasıl aşacaksın tüm o kapıları?

amaç başından beri kapıdaki polisleri öldürmektir, o kadar.birileri bu sayede dikkatleri üzerlerine çekmek, zaten karışık olan ortamı daha da karıştırmak istemiştir.yoksa ortaokul seviyesinde zekaya sahip herkes 3 adamın pompalı tüfekle böyle birşey yapamayacağını bilir.

tabi operasyonu planlayanlar ancak kapıdaki polislere birşeyler yapabileceklerini, bundan ileri gidilemeyeceğini biliyordu ama acaba oraya saldıkları safdiller gerçekten bişeyler yapabileceklerini mi sanıyorlardı? sanmıyorum.
dördüncü kişi araçta bekleyip ancak arkadaşları vurulduktan sonra kaçtığına göre polislerle çatışıp kaçma düşüncesindeydiler.
kaçabileceklerini düşünmeleri ve çatışmadaki hataları ne kadar amatör olduklarını gösteriyor.
yani sonuçta herkesin anlayabileceği gibi birileri sırf dikkat çekmek uğruna bunları ama çok çok daha önemlisi gencecik polislerimizi harcamıştır.
yapanın ise el kaide olduğunu sanmıyorum çünkü el kaide bundan önceli eylemlerinden gördüğümüz kadarıyla daha ses getirici ve profosyonel eylemler yapıyor.
tabi şu aşamada ne söylense havada kalıyor gibi.bekleyip göreceğiz.
şehitlere allah'tan rahmet diliyorum...