bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Yakışıklı olduğu halde bakılan ve en çok ezilen erkeklerdir efendi bilinen erkeklerdir, avrupa da yakışıklı olmasa da efendi olduğu halde seviliyor. Terkedilen erkekler azcik dişini sıkıp, avrupaya kaçsın, buralar onları üzer halinden anladığım türk erkekleri.

Ben safkan türk erkeğiyim ve safkan bir türk kızıyla evlenme niyetim vardı hayalim vardı 5000 yıllık geni sürdürme hedefim vardı, soran olursa söyleyim...

%10 kayı boyuna,
%90 kınık boyuna mensubum ama kendimi kınık hissediyorum, her neyse şimdi bir alman kızla evlenip, çocuğumu bir alman gibi yetiştirmek ve türklüğü anlatmama niyetindeyim. Benim soğuma nedenim efendi erkeği reddedip piç erkekten siktiri yiyenin teselli ve özür için affetmem için yanıma gelmesi elbette yurttaşım olduğu için ona kötü günleri unutturur mutlu ederim ki beni takip eden bir arkadaşım da aynı boku yedi bilsin ki seninle evlenmeye zerre niyetim yok, piç erkeğe kıskansın seven adam kıskanır deyip aldatınca şerefsiz namussuz diyorsan, benim seninle evlenmek gibi niyetim yok sevgilim değilsin sana çiçek de veririm, şiir de yazarım pastaneye de davet ederim sana geçmişi unuttururum, seni mutlu ederim ama bil ki bu kaçırdığın elinin tersiyle ittiğin hayatın sadece fragmanı.

Bir insani köpek gibi pişman etmeyi seviyorum ve bana bizim evimiz şöyle olsun şu kadar çocuğumuz olsun ilk erkek olursa senin adını koyalım gibi hayal kurup, anlatmalarindan onları dinlemekten sı kıl dım!

Ben kimseyi kıskanmam istediğine gidebilir ama gidene kapı kapanır, şimdi ohh be özgürlük buymuş kıskanmak ne ya ilkellik deyip, seven adam değer verir, çiçek verir şiir verir demesi de sinir bozucu, ben herkese şiir yazarım, çiçek veririm, kimseye umut verdiğim yok ama köpek gibi pişman olacağın günlerin arefesindesin, bunu kaç aydır yüzüne diyemedim, bilmiyorum belki kalp kırmayı sevmediğim için ama sana şunu söyleyim, ben hayır kurumu değilim, arkadaş olmasak sana vaktimi ayırıp teselli edecek de değilim, sen şerefsiz doğmuşsun ve yine öyle öleceksin! Sen ilk değilsin senden başka 3 kişi de aynı boku yedi ve temiz bir insanı, içki ve sigaranın bataklığına bile ittiniz ama benim teselli bulacağım biri yoktu, kendim düştüm, kendim ayağa kalktım, kendim ağladım, yaramı kendim sardım ki ben zaten yalnızdım, hiçbir şey kaybetmedim ama siz çok şey kaybettiniz başkasının dudaklarında teselli bulurken, erkekliğimi eleştirirken, adeta u dönüşü yapıp karakterinizden taviz verdiniz, şimdi köpek gibi pişman olmanız dileğiyle, benim için safkan çocuk rüyası bitti, avrupaya gideceğim, bunu da sana diyemedigim için buraya yazma ihtiyacı hissettim artık kahrından ağlar mısın ne yaparsın bilmem ama intihar etmekle bile tehdit etsen bir sıkım adım atmayacağım, hayallerini rüyalarında yaşaman ve köpek gibi pişman olman dileğiyle de sıktır ecnebinin tohumu!!!

- efendi erkekler neden sevilmez sorusuna ithafen...