bugün

kadir mısıroğlu nun kemalist kadına verdiği ayar

"yav kardeşim şeriat gelecek bunlar bizi kesecek diyorlar. biz kimsenin özel hayatına karışmıyoruz. herkes istediği gibi giyinebilir. kimsenin hayat tarzına itirazımız yok " diyen yobaz soytarıların üstad dedikleri bilim kurgu yazarı bilinçaltındaki pislikleri dışa vurmuş. hepsi bu.
bunun gibi bir soytarı da "hamile bir kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir" demişti. bu da onun laciverti.
zaten bunların korktukları tek şey kadınların akıllı olmasıdır. erkek egemen bir toplum kurup kadınları baskı altına almak referans diye gösterdikleri şeyhülislamlardan gelme bir adet. sürpriz değil.

bu şaklabana sormak gerek "osmanlı'da çarşafı yasaklayan padişah kimdi? senin evlendiğin kadın mason muydu değil miydi? neden türkiye'den ayrıldığında ingiltere'den iltica talebinde bulundun da şeriatla yönetildiğini iddia ettiğin bir arap ülkesine gitmedin ulan göt lalesi?"diye.
"keşke yunan galip gelseydi. o zaman ne şeriat kaldırılırdı ne hilafet yıkılırdı" dediğine göre de, aslında bu bit yavrusunun islamla da bir lakası yok. dedeleri gibi gavur dedikleri insanların kucağında hoplamaktan zevk alan bir sümüksüdür.