bugün

internet yavaşlatarak terörü bitiren ülke

Her ne kadar sempatizanlığım olmasa da siyasi konuşmalar yapmaktan uzak dursam da çok ama çok yerinde bir karardır. bu denli kritik durumlarda internetin provakasyon batağına dönmesini önlemek ülkeye, halka bir nebze olsun sakinlik kazandırmak kamuoyunda sükut oluşturmak adına 21yy. da atılması gereken en önemli adımlardan biridir. uludağ sözlük yazarlarının belirli bir eğitim seviyesinde olduğu kabulüyle bile dün, bugün girilen entrylerin hemen hemen hepsini okumam ve bir çoğunda dehşete düşmüş olmam bu durumun başlıca ispatıdır. yayınlanan içler acısı, yürek burkan görüntülerin ulaşılabilirliğine engel olarak yapılan her müdahale fazlasıyla kabul edilebilir olup içinde bulunulan kahrolası durumda meşrudur.
internet kurdu yazarların bile söz konusu görüntülerin linkini istemesi bu videoya ulaşamamış olması atılan bu adımın amacına hizmet ettiğini göstermektedir.izlenmeden dahi kan kusan onlarca yazar varken bir de işin aksini düşünmek bile korkutucu.
bu durumu içerleyenler iyi biliyorlar ki bizler de burda kendi otokontrolümüzle bir link veya bir fotoğraf paylaşmadık kendi kendimizi sansürlemedik mi? isteyen arkadaşla özelden bu durumu uzun uzun da tartışabilirz. selametle.
güncel Önemli Başlıklar