bugün

22 aralık 2016 ışid in iki askerimizi şehit etmesi

haber doğrulanmadan açıklama yapılması yanlış bir şey, bu nedenle hala medyada sessizlik var ki haliyle çok doğal. yalnız internetin yavaşlatılmasını ve bilgi kısıtlamasını hiç doğru bulmuyorum ve eğer haber doğru ise ülkemize yakışacak olan orayı dümdüz etmektir, cehenneme çevirmektir. Misliyle karşılık verilmesi gerekir, batıda artık türkiye de çukurda aksettiriliyor, gözlerde bitiriliyor.. Hangi ara bu hale gelebildik hayret ediyorum açıkçası.

ekleme: videoyu şuan izledim ve bu nasıl bir orospu çocukluğudur ya! ulan sizin Müslümanlara yaptıklarınız ne de bize laf ediyorsunuz. Alayınız gelsin soyunu sopunu siktiğimin kalleş hıyarları. haber daha doğrulanmadığı için asker demiyorum fakat zorla söyletilen şeyler olduğu aşikar. Benim babam da asker, çoğu kişi bu dediklerime tepki gösterecek olabilir belki fakat rasyonel biriyim. Asker olsunlar ya da olmasında Türk vatandaşı oldukları belli ve boyunlarına tasma takıp yerde köpek gibi süründürmeleri nedir tanrı aşkına ya. Sizin yaptığınız mı Müslümanlık. Hangi kitapta var ulan bu! Hükümet inşallah sözel olarak kınamakla bırakmaz umarım... Bu amına koduğumun terörist köpekleri layığını bulmalı, o toprakları size yar eder miyiz!

ekleme 2: 3. yazıdaki arkadaşa cevap vermek istiyorum, olay sindirilme falan değil şuan anlamak istediğin gibi anlıyorsun her yazıyı sanırsam. Olaya biraz geniş çerçeveden bakmasını öğrenirsen biraz daha sağduyulu olabilirsin. eğer ki bu iddialar yandaş veya yandaş olmayan kanallar tarafından ortaya atılsaydı halk fevri bir şekilde hareket edip istenmeyen sonuçlar doğurabileceği için bu önlem alınıyor ki zaten günler sürmüyor merak etme. 5. girinin yazarı 'pembe inci tanesi' demek istediklerimi tercüme etmiş zaten, okuyabilirsin.