bugün

bölerek içki satışının yasaklanması

yok yasayı okumamışız, yok akp üzerinden dine saldırıyormuş bık bık bık.

güzel kardeşim hadi biz yasayı okumamış, tek amacı akp ve dini eleştirmek olan kör cahiller olalım. peki sen hiç mi gündemi takip etmedin? o kaçak/sahte rakılarının büyük bölümünü tekel bayilerinde/marketlerde şişede satılan rakıların oluşturduğunu hiç mi işitmedin? hangi içki üreticileri memnun yasadan? hepsi bu uygulamanın tüketici için ek külfet getireceğini söylemiyor mu?

sen iktidar olarak üzerine düşen görevi yerine getirmeyeceksin, gerekli tedbirleri alıp yeterince denetim yapmayacaksın ondan sonra " madem içiyorlar daha fazla ödeyip içsin ibneler" mantığıyla götünden yasa uyduracaksın. mikmişim böyle işin çay ocağını. adamın önümüze koyduğu şişe sahteyse nasıl anlayacağız? " şişeyi kıçınıza sokup bir sağa, bir sola çevirin eğer tık sesi geliyorsa sahte değildir " falan derseniz hiç şaşırmam ne de olsa çıkardığınız yasanın kaynağı belli (bkz: göt)

islamcı olmuş, laik olmuş umrumda değil. her kim kalkıp benim fıçı bira içmemi, balıkla bir tek atmamı engellemeye çalışırsa onun 3. dereceden başlayıp 1. derece akrabalarına kadar kulaklarını çınlatırım.