bugün

türk futbolu

Cahiliz, geriyiz baska bir aciklamasi yok. Bir de kibirliyiz, kustahiz. Bu da cehaletten kaynakli. Bizim kadrodaki oyuncularin kazandigi paralarla 100 tane takim kurulur, 100u de dogru duzgun top oynar, keyif verir. Bu kadar parayi da carcur ediyoruz bu cehaletle.

Yabanci hoca getiriyoruz, iki ay ya ugrasiyo ya ugrasmiyo, bakiyo kimsenin degismeye, gelismeye niyeti yok, siktiret diyo al parayi bak dalgana. Giren yine bize giriyo, diyoruz ki bize kendi insanimizdan fayda var. Nah var. Once su rezilligimizi bi kabul etmeliyiz.

Kisa pantolonlar, sacma sapan sovlar, gaz gaz reklamlar, sacilan milyonlarca lira ve elde turnuvanin en kepaze futbolu. Lan millet stancularla, grosickilerle cayir cayir top oynuyor biz ardanin sicip batirmasini izliyoruz. Bir tane organize atak olmuyor, takim dikine pas yapmiyor.

Buyuk paralar futboldan cekilmeli. Futbol cikar kapisi olmaktan kurtarilmali. Meslek ahlaki olan, dunya capinda egitimi olan sporcu insanlar bu islerin basina gecmeli. Yoksa bi bok olacagi yok. Millete de yazik, paraya da.
güncel Önemli Başlıklar