bugün

üniversite de türk öğrenciyi tehdit eden kürtler

enteresan bir videodur.

iki tarafın da fikirlerini önemsemeden izlediğimde görünen; 25 30 tane dalyarak 1 (bir) kişinin başına toplanmış el kol hareketleriyle erkeklik yaptığını sanıyor.

evet fikirleri önemsemeden izledim çünkü her iki tarafın fikirleri sikimde bile değil. bir tarafta ak parti sempatizanları diğer tarafta ali ismail in arkasına saklanmış solcu dalyaraklar.

evet, fikirleri yok saydık. şimdi gelelim konuya.. la oğlum adam orda tek başına veya hadi iki kişi olsun. senin oraya 30 kişiyle gidip sağa sola "bakın bu budur bizde bunu burda korkutmaya geldik. biz bundan güçlüyüz eheheh görüyonuz mu 30 kişiye karşı tek başına gıkı bile çıkamıyo ehehehe güçlüyüz biz herkes ayaanı denk alsın bak gafasına vuruyom yine bi şey diyemiyo çünkü en güçlü biziz eheheheh" tarzı bağırıp çağırman neyin çabası? fikirlerini mi savundun neyi savundun? bi de demez mi "sizin gibi olsak burda bu kadar adam seni döverdik" diye. vay amk iyi ki dövmedin lan aferim. yarın dayak yerler faşistler saldırdı olur. kim olursa olsun ne düşünürse düşünsün sikimde değil. biri bana bunları yapsa beynini patlatır buz gibi de soğurum. ak partilisi de olsa solcusu da olsa mhplisi chplisi hdplisi de olsa bana bunları yapandan fırsatını buldum mu hesabını sorarım.