bugün

akpartili seçmene bir cevap

Şu ülkeye yapmış olduğu tek eser meydanlara heykel dıkmekten başka bir işlevi olmayanların güya kendi zeki aklınca akp seçmenini çelme başlığıdır.
AKP öncesini bilmediği zaten ergence yazısındanda belli olmaktadır.
Bak koçum, bizim yasımız başımızı almış, evren donemınıde, ozal dönemini de senin meşhur adamın yokluk alameti Ecevit dönemini de gördük.
Bu ülkede akp öncesi kronik olarak % 80 enflasyon ve % 80 faiz vardı. Sırf bu iklimden olsa rahmet düşermi mübarek. Ben senin karaoglan döneminin krizinden tıcaretımı batırdım.
Van da sizin hükümetınız zamanında 3 ambulans vardı.
Kemal derviş i imf den 5 milyar dolar için kırmızı halı ile karşılayıp bakan yaptı senin yavru chp dsp. MHP de buna ortak.
Türkiye kendi iç hastalıklarıyla ugrasıyırdu kimsenin umurundada değildi.

Ama ne zaman ki enflasyon ve faiz tek haneli rakamlara düştü. Bugüne kadar daha bir piyade tüfeğini bile üretmekten aciz Türkiye kendi tankını, helikopter ını, topunu,yazılımlarını, insansız hava araçlarını ve Avrupa nın bundan yüz yıl önce yaptığı ve bizimkilerin heykel dikip tören düzenlenlemekten eli değmediği köprüler, yollar,hava limanları, savaş gemileri Vs gibi yatırımlar yapıldı AB ve ABD ye dert oldu tamam mı.

Sen şimdi yoksa bizi ssk yı batıran adamın partisine mi davet ediyorsun? Hay Allah ciddi den hedefin buysa al sana cevap.

10 kg nin altında ezilen 1000 kg yi hayatta kaldıramaz. Var şimdi sen düşün kime ne yaptıkları halde partisinden vaz geçmemiş, taasup etmiş.