bugün

türk futbolu

türk futbolunun geri kalmasında futboldan anlamayan federasyon yöneticileri birinci derecede suçludur. bozuk zeminde futbol oynanmasına izin veren, taraftarın aldığı biletten bile rant sağlayan federasyon suçludur.
hataları sürekli hakeme kesen yöneticiler, oyuncuları koruyan yönetici ve teknik direktörler suçludur. nice genç yetenekler varken halen zamanı geçmiş oyuncuları oynatan teknik direktörler suçludur.
işine saygı duymayan, aldığı parayı haketmeyen, çalışmayan futbolcular suçludur.
ama en çok futbolu tarafsız olarak değerlendiremeyen taraf tutmayı abartan holigan taraftarlar suçludur.

bugünkü galatasaray trabzonspor maçından sonra trabzonlu oyuncuların riyakarlıklarıyla gelişen hakemin hatalarını galatasaray'a yıkan taraftar guruhu olduktan sonra sürekli geri kalacağına inandığım oluşum olmuştur. galatasaray bugünkü maçta en suçsuz olan taraftır. hakeme göğüs atan cavanda'nın kırmızını bile sanki penaltı yaptırmış da kırmızı yemiş gibi lanse eden taraftarları gördükten sonra geri kalacağını anladım türk futbolunun. bugün galatasaray utanılacak birşey yapmamıştır. diğer aklı başında olmayan yorumcuları geçtim, güntekin onay'ın beşiktaş lehine hatalardan sonra böylesine sert çıkıştığını görmemişken, tescilli şikecilerin utanması gereken yerde galatasaray'ı kirli gösterenleri gördükten sonra
türk futbolundan tam nefret ettim.

bir; şampiyonluk ümidi olunca sağa sola saldıran, her olayda mağduriyet çıkaran (bkz: beşiktaşlı ağlaklığı)
iki; tescilli şikeci olması rağmen başkasını yaftalayan (bkz: fenerli küstahlığı)

temizlenmesi gereken iki şeydir.
güncel Önemli Başlıklar