bugün

windows phone lu telefon kullanmak

Pişmanlıktır. Daha doğrusu windows phone iyidir ama Windows 10 mobile hayvan gibi pişmanlıktır. Microsoft geliştireceğine her geçen gün daha da sikip atıyor Lumiaları amk. Ne güncelleme gönderir,ne gönderdiği güncellemeden kullanıcı memnun mu diye takar. Bu hem işletim sistemi için hem de microsoftun kendi uygulamaları için geçerli. Ayda yılda bir güncelleme çıkar zaten işletim sistemine. Microsoft kendi uygulamalarını ios ve androidde zırt pırt güncellerken windows phoneda umursamaz. mesela Skype ios ve Androidde ne kadar gelişmiş bir hale getirildi ancak wp versiyonu 1.5 sene önce lumiayı aldığımda bin kat iyiyken bir iki güncellemeyle uygulama kullanılmaz hale getirildi.

Evet Windows telefonlar güzel makineler. Ben de seviyorum. Stabilite hız falan filan ötüyoruz da Microsoft'un kendi ürününe üvey evlat muamelesi yapmasını gördükçe tiksinti geliyor artık bana

Zaten windows 10 duyurulalı 1 seneyi geçti halen mobil versiyon insider(betamsı bi durum) olarak gönderiliyor. Halen çok ama çok baait noktalarda hatalar var ve düzeltilmiyor.
Windows phonelu telefon kullanmak gereksiz fanatikliktir abi. Microsoft'un bile siklemediği, gelişimine önem ve hız vermediği bir işletim sistemini kullanmak benim gözümde geçmişte o kadar para verdik kullanalım bari mantığından öte gelmiyor artık.
He seviyorum bak. Sevdiğim birçok güzelliği ve özelliği var ama dün xp gibi bir işletim sistemiyle piyasanın hakimi olmuş Microsoft nasıl oluyor da şuan geri planda kalabiliyor anlamıyorum. Android ne kadar gelişse de samsung gibi mal bir firma yüzünden kullanıcısı zaten eninde sonunda applea yöneliyor. Amk microsoft Windows'a biraz özen gösterse appleın yanında lumiaya da yönelecek. Ama bu kafayla gittiği sürece bu durum da değişmez pek. Aksine lumia kullanıcısı da artık android ve applea yönelmeye başladı. Şahsen ben de ayfon altı es almayı düşünüyorum açıkçası. He yine lumia kullanır mıyım? Kullanırım. Şuan lumianın yanında sırf ios da elimde olsun diye ipod touch kullanıyorum. Ama şunu farkettim ki, Windows'ta sıkıntı çıkaean uygulamada hemen ipoda sarılıyorum ve bunu artık çok sık yapar oldum. Hele hele arama gibi basit bir özellikte bile sıkıntılar yaşadıkça ve ipoddan arama yapamadığımı görünce lumia 1320 mi yere çarpasım geliyor(hoş kırılmıyor bu takoz. Gorilla glass nanesinden dolayı)

He şunu da belirtmeliyim, ben sağda solda fanboyluk yapan bebelerden değilim. ios android ve wp yi severim. Kendilerini teknik olarak inceler ve karar veriririm. Şuan Windows'un teknik olarak her geçen gün daha vasat bir hale geliyor olması beni üzüyor açıkçası. Seviyorum lan ben lumiayı. Ama şu da bir gerçek ki, windowstq uygulama çeşitliliğinin azlığından şikayet ediyoruz ama, Microsoft'un siklemediği bir işletim sistemini geliştiricilerin ciddiye alması da mucize abi. Adamın elinde piyasayı altüst edecek malzeme var ama geliştirmiyor. Yavaş davranıyor. Sallamıyor.
güncel Önemli Başlıklar