bugün

chp lilerin akp lilere cahil demesi

O kadan zamanda bu kadan oyu nassı saydııız loo? diyenler; Seçmen sayısı 53 milyon, sandık sayısı 173 bin. Yani sandık başı ortalama oy sayısı 306 (kaba hesap ile 300). Sanırım sen 3 saat içerisinde 300'e kadar sayı saymayı beceremeyecek kadar salaksın.
Ümidini kaybetme, sonuçta; Geçen seçim aynı zaman diliminde sayılan oylar senin için seçim zaferi idi. O zaman kazanın doğurduğuna inanmıştın, şimdi öldüğüne mi şaşırıyorsun?

Amerika'dan hacker getirmişler; He, böyle siyah büyük gözlüklü bond çantalı siyah takım elbiseli, sürekli "ou ye oouu yeeaa" diyerek sakız çiğniyordu. "Beğn oğnların azina siçacak reis sen merak etme" dedi. Amerika'da zaten akp sevdalısı.

Aziz Nesin ülkenin yarısı aptal demiş yeaağğğ; Yavrum benim, o diğer yarısı da sensin. Neden hiç kendi üzerine alınmıyorsun? Üstelik 13 senedir aptallar tarafından kandırıldığını iddia ederken?

Çok pis hile yaptılar, hayvan gibi bişi yaptılar; Anam babam, her partinin kendi gözlemcisi ve oyları sayarken başında duran kendi görevlisi vardır. Her seçim bütün partiler süzme salakları seçip mi oraya gönderiyorlar? Bir tek akp mi akıllı adam buluyor? E o zaman akp'yi seçmek çok da hata değil o zaman?

Hofff!!! akp ye oy verenler beni silsin; Hay akp ye oy verenler silsin... seni.
Sen 81 ilin sadece birinde başarısız 17 sinde ikinci geriye kalan 63 ilde birinci çıkan partiyi istemeyip 81 ilin sadece altısında birinci olmuş partiyi halkın üzerinde söz sahibi olması gerektiğini savunacaksın ve haklı olacaksın he mi?
Silerler Kamil hepinizi silerler. Adamdan kan alırlar kan .)
güncel Önemli Başlıklar