bugün

chp nin fetullah gülen cemaati ile birleşmesi

yalçın küçük iddiasıdır.

'Fetullah Gülen CHP'nin eşbaşkanıdır'

Ergenekon sanığı Yalçın Küçük, Fetullah Gülen'in CHP Eşbaşkanı olduğunu iddia etti.

Ergenekon sanığı Yalçın Küçük, ''Benim görebildiğim, herkesin görebildiği, Fethullah Gülen’in şu anda Chp’de bir grup kurabilecek kadar güçlü olduğudur. istemeyebilir, aman ne grup kuracağım, hepsi benim adamım, diyebilir, onu bilemem. Ama insanların artık her gün sokakta konuştukları doğru ise, bir grubu var.

Bir adam var, Mahmut, soyadı neydi unuttum. Eren Erdem’in adı geçiyor, sonra Barış Yarkadaş, hiç zannetmezdim, onun da şimdi Fethullah’a yakın olduğu söyleniyor. Mahmut Tanal biz hapisteydik, gelirdi, orada dururdu, bir tek gün bizim lehimize bir şey yapmadı.'' dedi.

CHP'DE MiLLETVEKiLi AĞALARI VAR

CHP milletvekili provokatör Mahmut Tanal'ın hiç bir şey yapmadığını belirten Küçük,''Bir Fethullahçı, savcılığa ya da hakime düştü mü yırtıyor kendisini. Bundan aylar yıllar önce, Chp’de milletvekili ağaları var, diyordum. Milletvekili ağasıdırlar. Gürsel Tekin bir ağadır. Ayata diye bir çocuk vardır, ağadır, hiçbir şey bilmez.

Bilim kurulu bilmem ne başkanıdır, hükümet işine girmez, öbür işe girmez, hiçbir işe girmez, orada oturur. Tavla biliyor mu, bilmiyorum, öyle bir adam. Milletvekili ağasıdır, kendi yetmiyormuş gibi, Bursa’dan getirdiği adamı biliyoruz. Bursa’da o adamın yerine kiminle olacağını da biliyoruz. Bizim gücümüz ne, biz bunları söylüyoruz.'' dedi.

http://www.yeniakit.com.t...n-esbaskanidir-97903.html