bugün

recep tayyip erdoğan

bütün süreç aslında 17-25 aralık olaylarında başladı.
eğer 17-25 aralık olayları olmasaydı bugün "yolsuzluklar" hala ispatlanamayacaktı ve oyları ciddi anlamda yüzde 60 lara gelecekti. fakat cemaat nokta atış yaparak partiye en büyük darbeyi vurdu.

şimdi süreç 17-25 aralık operasyonlarıyla başladı demiştik, peki malum partimiz ne yaptı? bu olayların üzerini örtemeyeceğini ve kendisinden nemalananlar dışındakileri ikna edemeyeceğini bildiği için, bu olayları örtmeye çalışmak.

peki güzel türkiye'mizde bu tür olayları nasıl örtersiniz? bunun tek bir yolu var, halkı terörle sindirerek, bastırarak. tek yol diyorum çünkü artık başörtü, din olaylarını yiyen insan sayısı onların oylarını kurtarmıyor fakat terör kurtarır.

ve sonuç olarak hemen bu olayların ardından çalışmalara başlandı. "çözüm süreci".

21 Mart 2013 yılında, RTE, terörist başı APO ile devlet olarak görüştüklerini ve çözüm sürecinin başladığını, PKK 'nın ateşkes ilan ettiğini açıkladı.
ve ardından AKiL insanlar heyeti gibi bir saçma heyet kurulup çözüm sürecinin üstü boyandı.
adı çözüm süreciydi, fakat amaç PKK 'nın güçlenmesine göz yumulup yani görmezden gelinip zamanı gelince tekrar kullanmak.
yukarı da ne demiştik? yolsuzlukların ve oy kayıplarının önüne nasıl geçilebilirdi? terör demiştik de mi? hah işte.. millet AKP nin yolsuzluğunu konuşuyor mu? hayır tabii ki, çünkü halkı en canevinden vuruyorlar bunun da adı terör. herkes terörü konuşuyor böylelikle yolsuzlukların üstü örtülmüş oluyor, unutuluyor.

işte bu yüzdendir ki, her şehit cenazesinde, şehitler üzerinden tek prim yapmaya çalışan, siyaset konuşan tek partidir AKP.

aslında çok akıllı olduklarının zannetmeyin kesinlikle. kötü her zaman zeki gibi görünmek ister. ama aslında değildir.
zaten gelinen noktada halkın yine yüzde 60 ı, terör olaylarının sorumlusunu AKP ye bağlıyor.
demekki yeterince zemin hazırlanamamış, hazırlanamazdı zaten çünkü cemaat 2013 'te çok büyük bir darbe yaptı kendilerine.

ha şimdi dua edin, tekrar koalisyon çıkmasın seçimde, eğer çıkarsa MHP yine koalisyona yanaşmayacak bu adamlar yine başta kalacağı için yine bildikleri gibi at koşturacaklar. dua edin de koalisyon yapabilecek partiler çıksın ki bu adamları indirsin. yoksa işimiz çok vahim. darbeye kadar diye düşünüyorum. ama AKP nin gitmesi çok sancılı bir süreç olacak.
fakat gitmezse işler daha da kötü olacak. 1 kere ağlamak varken, her gün ağlamamak lazım.
güncel Önemli Başlıklar