bugün

akp çaldığı paralarla ne yaptı listeli

muhalif arkadaşların kesinlikle haklı olduğu noktalar var. bakınız şu yapıldı, bu yapıldı bilmem kaç milyar dolar harcandı vs edebiyatıyla 2011'e kadar oy alındı zaten. ayrıca kesinlikle savunmuyorum bunlarla övünmeyi çok basitçe ifade edelim; havalimanı, hastane, yol, demiryolu, savunma sanayi vs uzatalım bu listeyi. sen hükümetsin, sen devletsin ve bütün bunları yapmak senin insanlara karşı asli yükümlülüğündür. bunları yapmakla övünülmez, bunları yapmaya mecbursun. senden öncekiler yapmamış olabilir ama sen yapmak zorundaydın ve yaptın. böbürlenmenin lüzumu yoktur. hala bunlar konuşuluyorsa 7 haziran ne akp'ye ne de akp seçmenine ders olmamıştır. iç muhakeme hizmetler savunularak yapılmaz. revize edilmesi gereken, gözden geçirilmesi gereken yüzlerce değişken olduğu açıktır.

edit: ak parti seçmeniyim. iç muhakeme yapılmalı ve yolsuzluklar dahil çekinmeden konuşulmalı.

edit 2: okul kitaplarının bomboş kağıt parçaları olduğu yüzde yüz doğrudur. büyük rezalet ve yetersizliktir. lise zamanı çok çektik sıkıntısını. yeni jenerasyonda da durum muhtemelen devam ediyor.

edit 3: nato kafa nato mermer seçmen mantığı yok boşuna eksileme. bende senin kadar bu ülkenin daha da ileriye gitmesini istiyorum asla nankörlük de etmiyorum. ama siyaset bu kadar basit değil. bak bugün neredeyse bütün bürokrasi paralel ya da elitist bir yapı haline geldi. söylettirme bana şimdi seçmen listelerindeki isimleri. yapmayın arkadaşlar.