bugün

28 temmuz 2015 fenerbahçe shakhtar donetsk maçı

Fenerbahçemizin allah'ın izniyle hem shaktar'a hem de fransız göt oğlanlarına boruyu haşırt diye sokacağı maç. Mına koduklarım bi' de gavatasarayın avrupa maçlarında bizim kendilerini desteklememizden dem vuruyorlar. Neden destekleyelim kanı bozuk bi taraftar güruhu olan vergi hırsızı takımı?

Analize gelirsek, gönül isterdi ki rvp'yle başlayalım ama adamın daha takımla tek hazırlık maçı dahi yok. Yine de koy ileri uca, gelen toplara vursun yeter diyorsun ama pereria reyizin risk alacağını sanmıyorum. Hem fernandao'ya da ayıp edilmiş olur. Adam canavar gibi. Sow'la birlikte müthiş uyum yakaladı. Rakibin de çok kısa olmasından dolayı hava toplarında oldukça etkili olacaktır.
Diego kilit isim olabilir. Hem göbeğe vereceği katkıyla, hem oyunu ileriye açmasıyla, hem de pasları ve şutlarıyla çok önemli işler yapabilir. Zaten bu sene oldukça formda.
Nani reyizden shaktar defans hattına ali-cengiz oyunları yaparak feleklerini şaşırtmasını bekliyorum.
Gökhan ve caner'e çok iş düşüyor. Sık sık bindirme yapıp ceza alanına orta kesmeliler. Geriye hızlı dönüp boşalan alanı kapatabilmeliler. Güvenimiz tam.
Mehmet topal'ın yanında josef değil, kesinlikle meireles bAşlamalı.
Alves ve kjaer'den ikilisinden birinden bir gol bekliyorum
Rakip kısa bi takımdan oluşuyor. Hava toplarında hakimiyeti rahatça kurarız. O yüzden sık sık korner ya da ceza alananına yakın yerlerden serbest vuruş kazanmamız gerekiyor. En az iki gol sallarız gibi geliyor. Gol yemeden alacağımız galibiyet bize rahatça turu getirir, gol yemeden alacağımız galibiyetle ukrayna'ya gidersek, onları orda da yeneriz. Ama buradan net bir skorla ayrılamazsak orada bizi oldukça zor bir maç bekliyor olur.
Özetle, inşallah istediğimiz skoru elde eder, tur için avantaj yakalarız.