bugün

sözlük yazarlarının itirafları

küçükken ağaçlardan tırtıl yakalar, karınca yuvasının önüne atardım. karıncaların tırtılla olan kapışması izlemek benim için orgazmdan daha zevkli anlardan biriydi. sonunda tırtılı yuvaya götürürlerdi hep ama tırtılın verdiği mücadeleye hayran olurdum. her neyse bugün bu haldeysem büyük ihtimalle tırtıllardan aldığım ahlar yüzündendir. tırtıl kelimesi de ne güzelmiş la. tırtıl tırtıl tırtıl tırtıl. insanın söyledikçe söyleyesi geliyor.

he bi de bugün enteresan rüyalarıma birini daha ekledim. bu tırtıl olayı rüyamdan sonra aklıma geldi. hasılı rüyamda bir yavru ördeğim bir de kaplumbağam vardı. bunları sokakta dövüştürürken, kaplumbağa önce ördeğin çenesini daha sonra kafasını koparıverdi.

lan bak şimdi aklıma geldi. küçükken düldülle splinter adıyla iki tane kaplumbağam vardı. neyse çok sıkılıyorlardır diye düşünerek akvaryumdan çıkarttığım iki japon balığını kaplumbağaların yaşadığı suya attım. sabah kalktığımda balıkların sadece gözleri kalmıştı suda.

olm bakmayın hayvanları çok seviyorum. yaralı bir hayvan görsem gözlerim dolar insanların aksine ama küçükken heyecan arıyorsam demek. şimdi sizin huzurunuzda eziyet ettiğim tüm hayvanlardan özür diliyorum. çok pişmanım hocular.