bugün

bakire kız arayan erkek

üniversite yıllarında arkadaşlarla toplanmışız mekanda laflıyoruz. konu nerden geldiyse buraya geldi. ortam 5 kız 3 erkek var. bizim diğer iki erkek ne önemi var canım kafasındalar. kızların kafa karışık ama çokta topa girmek istemiyorlar.

bir anda bana sen ne düşünüyorsun dediler ulen gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım. herkesin tercihi tabi ama dedim bakire olursa kafamda soru işareti kalmaz dedim. lan biz köyden gelmiş anadolu genciyiz hacı ortamdaki muhabbete bak amk diyerek şaşkınız zaten.

millet dağıldı meğerse bizim çebişlerin amacı kızlardan faydalanmak yoksa benden tutucu ampırlar. bir de nutuk çekiyor pezevenkler abi işte bizim içinde önemli esasında diye..

gün geldi devran döndü hatunlardan biri yazıyor bana benim aslında kafamda bir yazılma düşüncesi yok. tabii millette gazlıyor bir yandan bu hatun sana tutkun şu bu diye. en sonunda dayanamadım derdin ne la senin dedim.

işte bunu dememle hatun başladı sen köyüne git anan sana bulur bilmem ne demeye. benim düşüncemde o zaten ne sikim var elin memleketinde okul bitsin gideceğim. katıklı şoramı içip ekin biçecem.

tabii benim umrumda değil olanlar ama hatun boş durmuyor gelip gidip anan sana bakire bulur diyor. sonuç olarak öyle diye diye gitti hatun.