bugün

ben bu yazıyı eski sevgilime yazdım

Selam hilal.

Geçen gün aylin'in düğün fotoğraflarında gördüm seni. Zayıflamışsın. Umarım hasta değilsindir. Gerçi oralar çok soğuk. Hasta olmamak elde değil ki. Bebeğini de gördüm. Hayal ettiğin gibi kızıl ve Kıvırcık saçlı değil ama olsun. Sana benziyor. Yani daha güzel.

beni soracak olursan, iyiyim. ilk 3 yıl çok kötüydü ama. Sen de biliyorsun zaten. içip içip mesaj atıyordum. Bunlar için özür dilerim. Aynı zamanda da teşekkür ederim. Anlayışla karşılayıp hiçbir bok demediğin için. Kolumda halen baş harfin var. Soranlara hatanın 'h' si diyorum.

Seni unutmak, daha doğrusu senden nefret etmek için bir gazetede yazılan "aldatan kadınlar anlattı" yazı dizisini 2 yıl boyunca her gün okudum. Sadece senden değil bütün kadınlardan nefret ettim. Ne de kötü etmişim.

Sonra Hayaller kurdum. Ucu bucağı olmayan hayaller. En çok kurduğum ise; bir güvercin olup pencerende yatıp kalkmak. Seni uzaktan seyretmek. Zarar vermeden. Sadece izlemek.

Ve Şunu iyi anladım. iyi ki de ayrılmışız. Ben seni asla mutlu edemezdim. Bunu benden önce görebildiğine sevindim. Şimdi yaşadığım bu hayatı görsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Son olarak senden kalan hiçbir şeyi atmadım. Sadece resimleri yaktım. Yarı türkçe ile yazdığın mektubu okuyup gülümseyebiliyorum hâlâ. Hep iyi olmanı istiyorum. Kendine çok iyi bak. He bir de zayıf olmak sana yakışmıyor. Kilo al hemen.

Öptüm.