bugün

her erkek potansiyel bir tecavüzcüdür

anlatılmak istediği şey anlaşılandan çok farklı olan bir söz. bunu biraz daha genişletirseniz, "her insan potansiyel bir suçludur" şekline de getirebilirsiniz. bu yüzden de insanın eğitilmesi gerekir. doğduğu andan itibaren daha medeni olmaya, daha insan olmaya ikna edilmelidir. tüm bunlar öğretilmelidir.

elbette hormonları tıkır tıkır çalışan her erkek güzel bir kadın gördüğünde etkilenir. benzer şekilde kadınlar da yakışıklı buldukları erkeklerden etkilenirler. şunun gibi: http://www.milliyet.com.t...ze-ugradi-gundem-2013752/

ama bir şeyi arzulamak, o şeyi yapmak için yeterli değildir. bu yüzden bizde irade denilen bir şey var. yanlış olduğunu anlıyorsun ve onu yapmaktan uzak duruyorsun. ama bunun önce sana öğretilmesi gerekiyor.

bu eğitimi alamadığında ne oluyor peki? işte özgecana kıyan namussuzlar gibi oluyorsun. bu adamlar gökten zembille inmediler. bizden farklı yaratıklar da değiller. ama uygunsuz çevre koşulları, bunların hastalıklı zihinleriyle birleşince böyle sonuçlar doğuruyor işte.
güncel Önemli Başlıklar