bugün

gul un cumhurbaskani oldugunu algilayamayanlar

algılayamamak değilde kabullenememek veya sindirememek dersek daha doğru olur sanırım.. devlet onurunu ayaklar altına alan, cumhurbaşkanlığı makamına yakışmayacak tavırlar sergileyen ve ne yaptığının farkında dahi olmayan birisinin cumhurbaşkanlığını sindiremiyorum.. yaşadığı meslek kargaşasının sebebi; hala akp li bir vekil gibi çalışması olabilir.. zira akp nin yolladığı yasa tasarılarını, köşk ün bugüne kadar yapmadığı bir şekilde ; "gece yarısı" dahi onaylayabiliyor.. şimdi gelinde tarafsız deyin cumhurbaşkanına..

son swissotel olayı ise bu millet için bir utanç kaynağıdır.. her şeyden önce bu vatanı kurtaranların kemiklerini sızlatmıştır.. ayağına gittikleri adamın kralı olduğu dansöz millet, tarihin her döneminde arkamızdan vurmamış mıdır bizi? hep ilk darbeyi, dost göründükleri halde, bu dönekler indirmemiş midir?.. arap yalakalığı yapayım derken milletinin onurunu ayaklar altına alan biri benim cumhurbaşkanım olamaz..

sindiremeyenler için soda tavsiye edenler; bu olayı sindirmek için 100 kasa soda fayda etmez.. konu türk milletinin onuruna atılan bir kazık olunca, sizin sindirmek için sık sık denediğiniz sodalar işe yaramaz bu bünyelerde..