bugün

yalı spor

spor ürünleri satan internet sitesi & mağaza. az önce havale ile sipariş yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.

düzenleme : binlerce müşterinin başına gelen şey benimde başıma geldi. istediğim ürün defoluymuş da defolu malı yollayamazlarmış. bende paranın hesabıma yatırılmasını istedim. işlem kaç gün sürer dediğimde 3 iş günü içerisinde para hesabınızda olur dediler. bakalım olacak mı ama yine umutlu değilim. ayrıca yalı spor'dan ürün alacaksanız önce şirketi arayıp sorun , ''Bu ürün elinizde var mı?'' ya da ''defolu mu?'' diye. sonra para iadesi ile falan uğraşmayın. eminim sitelerindeki ürünlerin çoğu stoklarında yok , çeşitli çakallıklar yaptıkları bariz belli adamların.

düzenleme : bugün 5 aralık olmasına rağmen para hala hesabıma yansımadı , siteye mesaj attığımda ise ''Sistemimizde yapılan inceleme sonucu 02,12,2014 tarihinde para iadenizin hesabınıza aktarıldığı tespit edilmiştir. Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.'' diye bir mesaj geldi.

düzenleme : bugün 8 aralık para hala hesabımda değil. adamları arıyorum , para hesabınıza yatırıldı diyor. ulan bu para uçtu gitti mi amk?

düzenleme : bugün 10 aralık , bir gün daha bekledim yatmadığı için arayıp fazlasıyla sert bir şekilde konuştum. sonra bana dedikleri şey aynen şu ''iade için verdiğiniz hesap numarası yanlış olduğu için para hesabınıza yatırılamadı.'' e ulan bre geri zekalılar , yeni mi söylüyorsunuz bunu? hadi onu geçtim , niye öncesinden para hesabınıza yatırıldı diye yalan beyanda bulunuyorsunuz? temsilciyle bayağı sert konuştuktan sonra kapattım , 3 iş günü dedi yine , bu seferde yatmazsa vay hallerine.

düzenleme : bugün 12 aralık , para hesabıma sonunda yattı. sizden tavsiyem bu siteden kesinlikle uzak durmanız. illa alacaksanız gidin elden alın ancak ürünlerin kalitesi hakkında da pek iç açıcı yorumlar yok.