bugün

age of wulin

gerçekten çoğu mmorpg severin artık bıktığı; "git x adlı yaratıktan 10 tane kes", "git x yerde kaybettiğim bi çanta olacak onu bul getir" gibi questlerin olmadığı ve max levela ulaşana kadar trilyon adet yaratık kesmeniz gereken saçma sapan oyunlardan değildir.

rutin günlük görevler genelde hep konuşma ile geçen görevlerdir. mob kesmeniz gereken görevler oldukça ama oldukça azdır ve istediği rakamlar son derece makul rakamlardır.

bunları yaptığınızda yaşam enerjisi (qi) kazanırsınız bunlar ise çakraları anında geliştirmekle kalmaz yanı sıra "cultivation" puanı verir bunlar ise her okulun kendine has olan internal skillinizi levellar.

level sistemi bu şekilde var. fakat arttırmak için ormanlara, mağaralara karakterinizi park edip beklemeniz gerekmektedir. veyahut takım halinde belirli bölgelerde bulunan oyuncuların kararlaştırdığı yine yüksek cultivation kazandıran ormanlık yerlerde pratik yapmak.

10 kişi parti halinde klavyeden vakti geldiğinde istenen tuşları girdiğiniz taktirde(yukarı ok, aşağı ok, j, vs vs gibi) karakterinizin level ilerlemesi 420 gibi puanlarla başlayıp yaklaşık 4000 gibi puanlarla son bulur.

bunu yaparken herkesin sırası geldiğinde klavyeden gerekli tuşları girmesi için kısıtlı bir vakti vardır. sizin doğru tuşları vaktiniz geldiğinde girmeniz takımdaki diğer 9 kişiyede level atlatmakta veya ilerleme kaydetmelerine vesile olmaktadır.

hergün maksimum bir defa yapabildiğiniz takım pratikleri ise yorgunluk seviyenizin %100 olmasıyla noktalanır.

bir takım pratiği örneği;

http://www.youtube.com/watch?v=eVCXiNqaq0o