bugün

ahmet şahbaz

Günah keçisi polis memuru.

polise emri veren amir nerede?

emniyet amiri nerede?

içişleri bakanı nerede?

başbakan nerede?

komünist ideolojinin insanlıktan çıkardığı nutukçu abiler nerede?

şiddet şiddetle bastırılır. Gezi olayları ayyuka çıktığında buradan defalarca söyledik yasadışı sol terör örgütlerinin devletin kendisiyle ve polisle-askerle sorunu var dedik ama kimse dinlemedi daha çok körükledi yaşanan çatışmaları. Başbakan denen vatandaşta elinden geldiğince tahrik etti kitlesini uyandırdı psikolojik bir olaydı bu yaptığı. Satranç ustası adam biliyor bu işi.

Bir diğer hususta vefat eden şahsın yani Ethem sarısülük'ün durumu. Partizan olduğu tkpml-tikko sempatizanı olduğu çok açık Biri. Yani yıllarca dağda pkk ile bir olup mehmetçiğe kan kusan pusu kuran yasadışı tikko örgütüne olan ilgi ve alakası inkar edilemez. Evinde çekilen fotoğraflarında arkasında ibrahim kaypaklaya portresi görünüyor. Yani burada bu atarlanan katil polis diye zırlayan arkadaşlara tek Bir soru soracağım ve mantıklı gerçekçi bir cevap isteyeceğim.

Ethem tikko sempatizanlığından terfi edip tikko militanlığına geçseydi yani şehirde değilde kırda mücadeleyi seçseydi veya polise bir 4 yol ağzında şehirde pusu kurup şehit etseydi onun şehit ettiği polisler için 300 küsür yazı yazar mıydınız?

cevap: hayır

çünkü siz gerçeğe değil yalana sahip çıkarsınız çünkü siz olayın-olayların getirisiyle alakalısınız. işte o yüzden olanların hepsi size bana hepimize müstahak.

(bkz: komünist ajitasyon)