bugün

uludağ sözlük

'' selam ah be marika,

uludağ sözlük'te yazar olarak bulunmanın öncesindeki çaylak konumundasınız. bu süre zarfında yazdığınız entrylerin sözlük formatına uygunluğu moderatörler tarafından değerlendirip yazar olmaya uygun olup olmadığınıza karar verilecektir.

entry girmeye başlamadan önce sözlük formatı başlığını inceleyip, bunun yanında bir süre sözlük akışını incelemeniz tavsiye edilir. çaylaklıktan yazarlığa geçişteki kriter girdiğiniz entry sayısı veya üye olduğunuz tarihten itibaren geçen süre değildir. yazarlardan en az 10 entry girmesini talep etmekteyiz. eğer 20 entry'te fazla entry girdiğiniz halde yazar olmadıysanız, girmiş olduğunuz entryleri tekrar inceleyip sözlük
formatı dahilinde olup olmadığını kontrol etmeniz gerekecektir. entryleriniz tek tek incelenmektedir. ne kadar çok yazarsanız ve çaylaklık döneminde ne kadar çok online görünürseniz, yazarlık statüsüne geçmeniz de o kadar hızlı olacaktır. imla kurallarına uymadan, noktalama işaretlerini %100 oranında kullanmadan, entry içerisinde smiley işaretleri kullanarak yazar olamazsınız. imla kurallarına uyun. cümlelerine bitimine nokta veya gerekli noktalama işaretini koyun. entry içerisinde gülücük işaretlerini kullanmayın. bu basit kurallara bir entry'sinde dahi uymayan çaylakları inceleme listesinin en sonuna atıyor ve daha sonra siliyoruz.

çaylaklıktan yazarlığa geçen bir yazar sözlük formatına aykırı entryler girmeye başlar ve bu durum süreklilik arzederse tekrar çaylak konumuna getirilir.

çaylaklık süresince aşağıdaki başlıklara da göz atmayı ihmal etmeyin. '' diye uyarı gönderen ve msj cevap veremediğim çaylaklar msj cevap veremiyor uyarısı aldığım çaylaklığın tadını çıkarmak istediğim sözlüktür.
güncel Önemli Başlıklar