bugün

soma da 157 kişinin hayatını kaybetmesi

tanım manım yok amk.

Ölenlere allah rahmet, Yakınlarına sabır versin.

Gelelim konuya. Ulan kaza nedir kader nedir, gidin öğrenin ondan sonra yorum yapın. ak partinin bokuna olmuştur. He ak partinin bokuna olmuştur.

Bu ülkede, bu hükümet kadar işçiye önem veren bir parti daha yoktur. Daha geçen seneye kadar çalıştığım işyerinde iş güvenliklerin "işten atarım" tehdidine rağmen, adam gidince emniyet kemeri takmayan insanlar vardı. e bu adam düşse geberse ak partinin suçu mu?

Ben adama soruyorum "madem o kadar tehlikeli bir iş yapıyoruz, neden kapıda ambulans yok, bu zorunlu değil mi?" diyorum, "hastane yakın" cevabı alıyorum. "araçlarımızı içeri alalım, ani bir durumda ambulans beklemeyelim" diyoruz, "burası şantiye alanı, araç yasak" diyorlar. Lan amk çocuğu senin arabanın ne işi var o zaman burada?

Güzel kardeşlerim bakın hükümet iş güvenliği uzmanı bilmem vırtı zırtı koyuyor işçilerin başına. Bu iş güvenliği rüşvet alırsa, ölümler kaçınılmaz olur.

Benim emniyet kemerimde haklı olarak iki tane halat isteyen iş güvenliği, öbür ekibe baret bile sormuyor. Herife, "senin baret nerede, iş güvenliği size ceza yazmıyor mu?" diye soruyorum, "onun parasını benim patronum veriyor" diyor.

Bu olayda da hükümetin değil, bizzat iş güvenliklerin kabahati vardır.

Ha özür diliyorum. Bu konuda işini 4*4 lük yapanlara da saygım sonsuz.
güncel Önemli Başlıklar