bugün

mısır da 529 kişiye idam cezası verilmesi

işte dünyanın en saygın gazetecilerinden, zamanında ABD'nin Vietnam'da yaptıklarını ifşa eden, Pulitzer ödüllü Seymour M. Hersh Suriye'deki kimyasal saldırıların Türkiye tarafından organize edildiğini, gerekli malzemenin Türkiye tarafından verildiğini ortaya çıkardı.

http://www.odatv.com/n.ph...lesinin-tamami-0804141200

Böylece kimyasal saldırılarda ölen yüzlerce çocuğu bebeği rabiacılar için timsah gözyaşları dökenlerin katlettiği anlaşıldı. Taraftarları hala goygoyculuk yapıyorlar. Sizler önce kendi suçlarınızın hesabını verin.

Bunlar o kadar körler ki, kimyasal silah tezgahıyla, israil'in üzerindeki en büyük tehditlerden birinin kaldırıldığını göremiyorlar. Baas rejimi israil'le defalarca savaştı ve kimyasal silah stokları her zaman israil için bir tehditti. Ama "one minute"çı RTE'nin düzenlediği tezgah, hem amacına ulaşamadı, hem de israil'in daha rahat etmesine vesile oldu. ABD, saldırıları Türkiye'nin organize ettiğini bildiği halde, başta Suriye'yi tehdit ederek kimyasal silahlarına el koydu. Sonra da yan çizerek RTE'nin planını kafasına geçirdi.

Gerçek yeteneği sucukçuda muhasebecilik yapmaktan öte gitmeyen birisi başbakanlık makamına layık görülürse olacak olan budur işte. Çocuk gibi oynarlar...