bugün

kemal kılıçdaroğlu

çok ciddiyim. ben hayatımda hiç bu kadar mantıksız eleştiriyi bir arada alan başka bir adam daha görmedim.

herkes bu adamın açığını aramanın derdine düşmüş. bıyığının teline bakıyorlar. taşşağındaki kıl sayısına bakıyorlar. masaya vuruş şekline bakıyorlar. sözde merdivene ters binmiş, geldiği günden beri onu konuşuyorlar.

şimdi de ulusalcılar toplanmış dünkü programda kemalist olduğunu söylememesini konuşuyorlar. vay efendim sen nasıl "ben kemalistim" demezsin. haydaaa.

abi ülkenin amına koyulmuş. ülkeyi yöneten adamların 10 senedir bütün milleti ayakta siktiği çıkıyor ortaya. bu adama yapılan en düzeyli eleştiri şu; "muhalefet edemiyor."

muhalefet etmek???

yani insan gerçekten hayret ediyor, ne diyeyim. adama herkes kendine göre bir şeyler yaptırmanın derdinde. lider tipi yok falan diye oy vermeyenler var. abi vallahi billahi yazık.

sosyalistler diyor ki "chp solcu değil"

sağcılar diyor ki "chp sağcı değil"

illa bir şeyci olmak zorunda bırakılıyor adam. doğruyu savununca şüphe duyuluyor.

hadi sağcıları anladım da solculara ne oluyor?

bakın bu adam solcudur. sağcı adayları keyfiyetten aday göstermedi. bunlar stratejik meseleler. sarıgül'ü de çok sevdiği için aday yapmadı. başka seçeneği olmadığı için yaptı.

özellikle solcular, baykal'ı bile bu kadar yerin dibine sokmazlardı. bu adamı solcu olmamakla suçluyorlar. çok samimi söylüyorum bunu; chp'nin geçmişinde ve geleceğinde bu kadar solcu bir insan yok. yani bu adam giderse ulusalcılara mahkum olacaksınız, farkındasınız değil mi?

yok ya, siz gidin tkp'ye oy verin. dsp'ye verin. baraj altı partilerine oy verin. akp tekrar iktidar olsun. bütün dünya gülsün ağlanacak halimize. biz de ülke olarak gülelim. paralar ne güzel. duble yollar ne güzel. melih başgan'a laf yok. kalan 5 milyon euro'ya da şehrizar'dan daire alırız. geçinir gideriz. sülalemiz rahat nasıl olsa.

herkes kafayı yemiş amk...