bugün

türkiye futbol federasyonu

şov yapmıştır. eyyamcılık kelimesinin sonuna kadar hakkını vermiştir. dün türk futbol tarihine kara bir leke sürmüştür. 12 agustos 2007 trabzonspor sivasspor maci nda saha aya giren bir trabzonsporlu taraftarın ve bu adamın sivassporlu futbolculara tekme tokat dalmasının cezası tarafsız sahadır.

bu karar bir çok takımın işine gelecektir. küme düşme hattındaki maçlarda veya şampiyonluk maçlarında bazı kendini bilmez taraftarlar takımlarının maçı kazanma ihtimali olmadığı anda sahaya atlayacaktır. hakem maçı tatil edemeyecektir çünkü maç tarafsız sahada tekrar edilecektir.

misal galatasaraylı olan ben şükrü saraçoğlu stadındaki bir fenerbahçe - galatasaray maçında takımımız yenikken sahaya atlamayı düşünüyorum. hem yenik olan takımımı kurtarmak hem de maçı saraçoğlundan başka bir yere aldırmak için.

yasallaşmış yapabileceklerinizi siz düşünün artık.

dip not:trabzonspor başkanı da adam değilmiş demek istiyorum. maçtan sonra bir özür dileyeceğine "3 puanı tescil etsinler, ne ceza verirlerse versinler" gibi cehalet dolu, göttenbacaklı bir açıklama yapması ve karardan sonra da "haksızlık. olmaz böyle bir şey " demesi tamamen şerefsizliktir.

sivasspor başkanını da kutluyorum. mizah anlayışı süper. "tüm trabzon halkından kendilerini tahrik ettiğimiz ve kendimize dayak yedirttiğimiz için özür diliyoruz. bundan sonra kimesi tahrik etmeyeceğiz ve dayak yemeyeceğiz. aynı zamanda ceza çok ağır. bence maç trabzonda oynanmalı!"