bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ya varya bu ne biçim dünya ya!

kadınlar erkeksileşti erkeklerin peşinden koşuyorlar artık. erkeklerde kendilerini naza çekiyorlar. herkes birbirine yavşıyor şuna bak ya..

erkeklerin tek derdi olmuş cinsellik. ya başka güzel bi şey yok mu hayatta? sırf bunun için mi geldik bu dünyaya? ya allah aşkına bu nedir ya..

insanlarda biraz nitelik olsa. o yüzden herkes yalnız işte. herkes yalnız ağlıyo yalnız ölüyor. bu ne biçim dünya lan?

kimseye güven yok. kadın erkek farketmiyor. erkeğin sevgisi senden daha iyisini daha güzelini görene kadar. biri olmazsa başkası olur mantığındalar..

inciniyorum! kimseye güvenememekten, her şeyi her ihtimali düşünmekten o kadar bıktım ki.. ne örnekler görüyorum ya. kadın parası yemeye bile utanmıyorlar üstelik dolandırıyorlar ya kadınları..

sırf suç erkeklerde değil kadınlardada vardır ama yüksek bir oran erkeklerde. kadın istediği kadar zeki olsun güzel değilse bir hiç. güzelse de istediği kadar mal olsun gene o kadın tercih ediliyor(tabi ki ciddi olarak değil. başka amaçlarla).

e sen güzel kadına böyle davranıyorsun sonra kadın orasını burasını açınca güzelleşmeye çalışıncada laf ediyorsun. yok ya..

garip bir kısır döngü bu. herkes mutsuz. kadın-erkek farketmiyor. halbuki bişeyler paylaşabilmek güvenmek karşılıklı sevmek o kadar güzel şeyler ki.. insanlar neden bu kadar basit? yapmayın artık yeter ya..

ne olacak böyle? hayat boyu kaçamam ki sevilmemekten. ama bu güvensizlik beni yoruyor artık yıpratıyor. erkek değilde 3. bi tür olsa (translar falan değil bambaşka bi tür) ona ilgi duyacağım ama yok işte allah kahretsin!