bugün

limon sözlük

yazar tecrübesi olmayan büyük bir donanımhaber üye kitlesinden oluşan sözlük.

her sözlüğün bir gelişim süreci olduğunu, ekşisözlük dahil hiçbir sözlüğün şimdiki gelişmiş halinin gökten zembille inmediği gerçektir.
arkasına donanım haber üyelerini aldığı için sözlük alanına hızlı bir şekilde girdiği ve çoğu yazarın ilk defa sözlük tecrübesi olduğu için yazılan girilerde kalite düşüklüğünün olması normaldir.
ha bu durumda yeni açılmış bir sözlüğe yazar ve başlık sayısının daha önce görülmemiş bir ivmeyle artmasını çekemeyip sadece yeni açılmış bu sözlüğe değil diğer bütün sözlüklere bok ve püsür atarak işin kolayına kaçan, "hiçbir şey diyemiyorsam eleştiririm adam sanarlar." mantığıyla diğer sözlükler "pis kaka" kendi yazdığı sözlüğe ise "cici" diyen gürûha acıyorum.
Yasalar çerçevesinde düşüncenin düşük bir seviyede de olsa ifade edilmesini çekemeyen, insanlar sadece benim yazdıklarımla bilgilensin(!) diyen bu gürûh, daha dün bu sözlüğün siyasi konularda bize ettiğini ve diğer sözlüklerde nasıl alay konusu olduğumuzu ne çabuk unutmuş hala şaşıyorum.
Sözlük yönetimi yazdığımız girileri sadece bizim görebileceğimiz, başka kimsenin göremeyeceği şekile getirirken neredeydiniz arkadaşlar. Yeni açılan tüm sözlüklere bok atmak kolayken o zaman neredeydiniz? Yoksa yazarlıktan uçurulurum da yazar alımı kapanırsa bir daha bu sözlüğe giremem diye mi korkuyordunuz ¿