bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bi sn sonra başımıza geleceklerden bihaber yaşamak büyük nimet belkide.
dün bursa mustafakemalpaşaya gitmek için şirketten ayrılıp libadiye caddesine girmiştik.
biz dönüş için beklerken bi araç geri gelip bize çarptı kardeşim ne oluyor falan derken adam inip şoför arkadaşa saldırdı.
ben hemen inip araya girmek için hareketlendim. meğer adamın dükkanının önüymüş hemen bağrışmaya iki kişi bi kişiye mi gireceksiniz demeye başladı içerden 5 kişi gelip bize saldırdı. ama ben tek yumruk vurmadım ısrarla oruçlu olduğumu ve durmaları gerektiğini söyledim.
ellerini tutuyordum 2 3 yumruk attılar ama güç yok yani. sonra 2 kişi bendeyken diğeri ufak bi avizeyle kafama vurdu.
biz vurmayıp ve kaçmayıp orda bekleyince ve tabi bakın yanlış yapıyorsunuz biz yanlız ve sahipsiz değiliz deyince durdular ama hala 6 ya 2 nin artisliğindelerdi . biz bekledik arabada dükkanlarının önünce . 2 kişi gelip bizimle konuşmaya başladı ki biri yine üste çıkmaya çalışıyordu.
kendimizi tanıttık ve olayın burda kapanmadığını az sonra neler olacağını anlattık ,ilk abi inin konuşalım lafını söyledi biri.
5 dk sonra en delikanlısından 4 arkadaşımız geldi ki bu adamları zaptetmek kolay olmadığından biz yapılan kahpeliği tam anlatmadık.
dükkana komşu esnaflardan biri gelip duruşunu takdir ettim kardeş dedi o kalabalık iti kakışta.
olayı provake eden ve sonrasında haince saldıranları tek tek gösterip siz gelip özür dileyeceksiniz dedim.
10 dk önce 2 kişiye 6 kişi saldıran asıp kesen adamlar abi büyüğümüzsünüz özür dileriz dediler ve görülmemiş bi geri dönüşe imza attılar.
kısa günü kar ı olarak ite bulaşmamanın faydasını bir daha anladık. orayı ve onları hercü merç etmeyide bilirdik ama bize yakışmazdı.