bugün

gezi parkı olaylarında şehit olan komiser

(bkz: mustafa sarı)

maalesef yandaşları eleştiren, objektif, muhteşem apolitik ve devrimci kardeşlerimizin görmezden geldiği gerçek. sonra ben evde kıçımın üstünde oturmuş oluyorum. siz zerre kadar samimi olsaydınız yaptıklarınızda bu halktan destek görürdünüz. sizin de eyleminiz batsın ortalığın içine ettiniz.

hazır tayyip gitmişken, onun eve tıktığı bir milyon insanı ve ortalığın amına koyup biz halkız, biz direniyoruz diyen grubu başka ülkeye göndermek gerek. gidin ve geri dönmeyin ne yapıyorsanız orda yapın. bırakın bu ülke huzurlu olsun, bırakın bu ülke yaşamasını bilenin olsun.

ulan bizde vermedik akp'ye oy, atatürk'ün bu ülkeye getirdiği demokrasi var ya hani sandık var ya biz hesabımızı orda görmeye alışkındık. herkesin fikrine saygı duyduk biz. %50 ye koyun demedik, demokrasi bu dedik onu istiyorlar dedik. siz ellerinizde bayraklar, atatürk'ün askerleriyiz diyerek ortalığı birbirine kattınız. ülke zararda onun amına koyım hatta insanlar ölüyor lan insanlar.

edit: bak şimdi eksi verecek arkadaşlara sesleniyorum çok önemli değil ancak size biraz saygı duymam için bu entriyi değil gidin daha önceki entrilerime seri eksi oy verin. hiç değilse kandan nemalandığınızı düşünmeyeyim.