bugün

komünist kadınlar

bu ülkenin, komünistliği erkek destekli kadınları. erkekleri çektiğinizde liberal ya da pop olurlar. çelişkili, hezeyanik. bildikleri erkeklerden öğrendikleriyle sınırlıdır. özümsediklerini sandıkları görüşün en iyi hatipleri/en bilgili dedikleri hayran oldukları kişidir. fikri teati ya da tartışmada erkek egemen yapıdan; "öyle değil mi devrim, yanılıyor muyum deniz, sence de haklı değil miyim lenin-lenin kim lan?-" şeklinde destek ararlar. -şu son ismi zikreden en sarışın olanlarından-

beğenmedikleri; sönmüş bir ruh, ram olmuş bir beden dedikleri diğer hemcinsleri gibi onlar da kadının haklarını erkek egemen yapının en küçük tezahürlerinden biri olan sığınmacı/kollanmacı anlayışla talep ederken; tek farklarının bunu çaktırmamak olduğunu da belli etmemeye çalışırlar. istifadelendiklerinden yardımla konvansiyonel toplum yapısını aşamaz, asla kendileri olamazlar. ağızlarından çıkanlar daha önce bir başka erkekten duyulanlardır.

en az eleştirdikleri/beğenmedikleri-diğer hatun kişiler-kadar baskı/tipografiktirler. bu ideolojinin erkekleri kadınlarının eleştirilmesine çok sinirlenirler. bu da erkeğin erkinden istifade noktasında itirazsız/sessiz sedasız kalarak tepkiye onay veren komünist kadının sahiplenme ile birey olgusunun yok sayılması kabül çelişkisidir. bu da özünde bir tür sınıflandırmadır, kasttır, bireyin vasıflarını yok saymak tehlikesine rağmen içgüdüsel gerçekleşen savunmadır.