bugün

21 aralık tırt çıkınca bulunacak bahaneler

21 aralıkta ölmeyince hiç bir şey olmadığını zannedecek olan çok bilmişlere verilecek cevaplardır.

ben şimdiden bir tanesini söyleyeyim.

efendim zaten şirince ya da diğer enerji noktalarına giden insanların kıyametten ya da ölümden kurtulmak gibi bir amaçları yok. zaten bir dönem önce başlamış olan ve nasa nın da kabul ettiği bir enerjiden bahsediliyor.

astrologlara göre insanlık üzerinde büyük etkisi olacak, insanlar daha ruhani bir boyuta geçecekler ve daha inançlı olacaklar. bu enerji değişimi 21 aralık günü aniden gerçekleşmeyecek. çoktan başladı ve tahminimce o gün zirve yapacak ve bu enerji noktalarına giden insanlar bundan faydalanma hayalindeler.

kimileri uzaylılarla temas kuracağını, kimileri mutasyona uğrayacağını düşünerek, kimileri de meraktan bu bölgelere akın etti. bu enerji noktalarının en güçlüsü kabe. şahsen asıl orada olmak isterdim o gün.

bugün yayınlanan bir habere göre bulgaristan sofia da 20 yıllık papaz müslüman oldu. zaten her daim hakikat arayışında olduğunu söyleyen papaza, muhtemelen bu enerji değişiminin hızlıca sirayet ettiğini düşünmekteyim.

dinleri kabullenemeyen bir çok insanın ağzından reiki, yoga, kuantum kelimeleri düşmüyor. ne zaman oldu bu değişim? 2 yıl önce bu kadar çok değildi. 21 aralıkta zirve yapacak olan enerjinin etkileri bunlar.

insanlar dinler, yoga, reiki, o, bu derken islama yönelecek 21 aralıktan sonraki yıllar boyunca sürecek bu gelişim.

bu yüzden 21 aralık 2012 de bir şey olup olmadığını 21 aralık 2020 de çok daha net görebileceğiz sanıyorum.